Wellness & Spa

CoCo & Coffee Bodyscrub Massage

Bij deze ontspanningsmassage van het hele lichaam met een bijzonder mengsel van o.a. versgemaakt cacoa-koffie bonen, kokosolie en kokosmelk om de vermoeide huiden stevige behandeling te geven. Dit brengt een frisse, nieuwe, gladde huidlaag met een gezonde gleur naar boven.

Oriental Bodyscrub Massage

Deze bodyscrub massage bestaat uit een complete ontspanningsmassage met huisgemaakte oosterse lichaamsmasker. De diepreinigende formule wordt versgemaarkt om de huid te voorzien van de juiste voedingstoffen, te stimuleren en om onregelmatigheden te verminderen.

Creambath Massage

In deze behandeling worden hoofd,nek, schouders en armen gemasseerd met een intensief voeder haar-en lichaamscreme, huisgemaakt. Deze behandeling wordt afgesloten met een Voetreflexiemassage.

Mantra Facial Treatment

Deze gezichtbehandeling begint met verse yoghurt en honing cleanser, diepe reinging. Vervolgens een gezichtsscrub met natuurproducten, huisgemaakt , detoxing, vitaliserend masker. Tijdens het masker onvangt u een voetmassage. Tenslotle een serum van aloe vera of rice hydratatie.