Massage

Traditionele Thaise Massage

Deze behandeling is gebaseerd op de eeuwenoude oosterse kennis op het gebied van Thaise natuurlijke geneeswijzen. Thai Massage is een combinatie van het strekken en oprekken van de spieren. Deze massage biedt vooral voordelen op de lange termijn. Na deze ervaring voelt uw lichaam soepeler aan en is uw geest ontspannen.

Traditionele Balinesse Massage

Balinese Massage bevordert de bloedomloop en spierversoepeling en brengt het lichaam in een diepe staat ven ontspanning. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een combinatie van verschillende huisgemaarkt essentiele olien.

Mantra Relaxing

De Mantra Relaxing Massage is een ontspannende full body massage. Deze massage is op deze gebouwd uit Thai Spa Massage met Balinese Massage techieken. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een unieke massageolie met andere natuurlijke kokosolie.De olie zorgt ervoor dat uw huid herstelt; extra zacht aanvoelt en heeft een rustgevend effect.

Zwangerschaps Massage

Zwangerschap kan erg zwaar zijn voor zowel de geest als het lichaam.Trakteer uwzelf op een heerlijke massage speciaal voor toekomstige moeders. De behandeling is vergelijkbaar met de Mantra Relaxing Massage maar focust zich meer op het lichaam en welzijn van de zwangere vrouw. Deze massage geven wij ter veiligheid alleen als de duur van de zwangerschap op dat moment tussen de 13 t/m 34 weken bedraagt.

Sport Massage

  • Bij overbelasting van de spieren.
  • Bij stifheid door weinig beweging of stress.
  • Bij spierkneuzingen en rugklachten.
  • Bij klachten als stijve nek en kramp.
  • Bij het herstellen van (Sport) blessures.
  • Preventief bij RSI-achtige klachten.

Hot Stone Massage

Een complete lichaamsmassage die door de combinatie van theraspeutische warmte van basaltstenen een de diepe werking van de essentiele olien en verzachtende en diep ontspannende werking heeft op gespannen spieren, lichaam en geest.Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht de geest is ontspannen,de bloedomloop is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.De Hot Stone treatment.

Hoofd-Nek-Schouder Massage

Deze zeer bijzondere massagevorm is een combinatie van verschillende massagetechniek waarbij stressgerelateerde klachten in nek en schouders worden verlicht. Deze massage zorgt voor een energetische harmonie die je klanten stressvrij en zonder pijn door het leven doet gaan.

Voetreflexmassage

Deze voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om evenutele de blokkades in je lichaam te verwijderen. Als gevolg daarvan wordt de energiestroom weer op gaan gebracht, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken.